"Holidej in" u Novom Sadu

Izgradnja hotela "Holidej in" počeće sredinom sledećeg meseca na uglu Futoškog puta i Subotičkog bulevara.

Kako je za Radio 021 izjavio izvršni direktor "Savath hospitaliti mendžmenta", Bojan Popivoda, prvi hotel  koji će u Novom Sadu poslovati u okviru nekog međunarodnog brenda trebalo bi da bude otvoren u novembru naredne godine i biće kategorisan sa četiri zvezdice.  

"Unutrašnjost hotela, sadržaj i struktura prilagođeni su visokim standardima "Holidej in" brenda, a ono što je posebno interesantno je da će u ovom objektu biti primenjeni najnoviji standardi, koji će zvanično stupiti na snagu 2012. godine na globalnom nivou", objašnjava Popivoda. On kaže da će osim vrhunskog smeštaja, koji uključuje penthaus sa dva dupleks apartmana, korisnici na raspolaganju imati velnes zonu sa zatvorenim bazenom i plažom, te konferencijski centar sa više multifunkcionalnih sala.

Interkontinental hotels grupa, pod čijim je okriljem "Holidej in" brend, nije planirala širenje poslovanja u ovom delu Srbije, kaže Popivoda i ističe da je nekoliko činilaca uticalo da do promene planova ipak dođe. "Konkretni podaci, argumenati koje smo im prezentovali, lični utisak menadžera "Holidej ina", ali i kompletno dešavanje na tržištu, na kojem Novi Sad definitivno ima potrebu za hotelom takve kategorije, odnosno takvog imena", kaže Popivoda.

On dodaje da brojne međunarodne kompanije na globalnom nivou imaju ugovore sa Intekontinental hotels grupom, što znači da novosadski "Holidej in" može očekivati značajan broj redovnih gostiju. Posebno ako se u obzir uzme činjenica da su najbliži hoteli iz ovog lanca u Beogradu i Budimpešti.

"Holidej in" je davalac franšize, a šestospratni hotel biće u vlasništvu investitora, "Aleskandar gradnje", iz koje u ovaj objekat najavljuju ulaganje od 11 miliona evra. (D.S.)

  • Zivota Tezak

    06.03.2010 18:17
    Stari i provereni kadar DB-a se ponovo vraca na pozicije!
  • Vaskez NS

    06.03.2010 03:45
    E baš super vest za mene kao novosađanina. Jedva čekam da se uselim...
  • ok_ns

    03.03.2010 15:42
    SUPER
    Ovo je bas lepa vest... super

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.