Direktor Gradskog zelenila preko konkursa

Novi v.d. direktora u Gradskom zelenilu treba da bude izabran na sednici Skupštine grada 26. marta, a nakon toga Upravni odbor Zelenila će raspisati konkurs za novog direktora.

Upravni odbor ovog preduzeća imaće šest meseci da izabere novog direktora.

Za sada je na mestu bivše direktorke Snežane Repac ovlašćeni potpisnik Ana Ferko.

Snežana Repac zvanično je imenovana za novog direktora Fonda za razvoj Vojvodine, polovinom februara. Ona prelazak na novu funkciju ranije nije želela da komentariše za Radio 021, kao ni činjenicu da je i pored nagomilanih problema u Zelenilu prešla na bolje mesto.

  • 05.03.2010 03:31
    gde nema para nema ni njih, de ima - TU SU
  • Cuvar na Strandu

    05.03.2010 01:15
    A uslovi i kriterijumi
    Da li ce uslovi, kriterijumi za izbor i izjasnjavanje o kandidatima biti kao sto su bili u Toplani, ili ce po demokratskim principima cak biti propisano i ko ne sme da konkurise?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti