Gužve pred šalterima

Građani koji u policiji podižu nova dokumenta mogu očekivati da će se gužve pred šalterima ovih dana smanjiti, ali samo donekle.

Odgovarajući na primedbe slušalaca Radija 021 da po nekoliko puta bezuspešno pokušavaju da preuzmu dokumenta, u policiji kažu da su veće gužve prouzrokovane kvarom sistema.

Dodaju da je na stvaranje gužvi još ranije uticalo uvođenje novog načina izdavanja putnih isprava, koji osim očitavanja pasoša, podrazumeva i elektronsko očitavanje novih obrazaca.

U policiji dodaju da je poseban problem što imaju samo tri čitača, koji nisu dovoljni za grad veličine Novog Sada, ali nemaju odgovor na pitanje kada bi takva situacija mogla biti promenjena.

Na primedbu građana da im je nakon potrošenog vremena u čekanju za broj za podizanje pasoša rečeno da brojeva više nema, u policiji kažu da to ne bi smelo da se događa. (D.S.)

  • Tamara

    07.03.2010 05:36
    SRAMOTA !
    Bas tako ! Verovali ili ne, sesti put dolazim da PODIGNEM dokumenta, ali nakon TRI sata cekanja dobijam informaciju da brojeva vise nema, a o neljubaznosti zaposlenog osoblja da i ne pricam.
    Subotom je opsta ludnica, a narod koji radi valjda i ne moze odrediti drugi dan za to.
    Jako losa organizacija, jaaaaaako!
    Trebalo bi da se radio 021 malo vise pozabavi ovim problemom.
  • Aleksandar

    07.03.2010 01:46
    ne da se dešava već se REDOVNO dešava. Čekao sam od sat i po na minus tri da bi dežurni policajac izašao sa 10 minuta kašnjenja podelio brojeve svima koji su došli preko reda i nama ostalima (bar 50 ljudi) rekao da brojeva NEMA. U redu je bila i trudnica, i stari ljudi i mnogi pokušavaju više puta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti