Lapavica usporava saobraćaj

Saobraćaj u Novom Sadu se, za sada, odvija normalno. Prema rečima Ratka Majstorovića iz Nacionalnog taksija, na kolovozima ima malo snega ali se i on topi.
"Samo se malo sporije vozi, ali za sada nema zastoja. Primetio sam da su radnici "Čistoće" već na ulicama i čiste pešačke prelaze i trotoare, i posipaju so na raskrsnicama", kaže za Radio 021 Majstorović.

Jovan Đakovački iz zimske službe "Vojvodine-puta" kaže za 021 da je saobraćaj otežan u svim delovima Vojvodine osim u severnoj Bačkoj.

"Na autoputu pada sneg. Intervencije su u toku Batrovcima, na deonici Sremska Mitrovica-Pećinci kolovozi su vlažni, dok na deonici Pećinci-Šimanovci ima lapavice koja se ne razvija usled slabog saobraćaja. Na autoputu E75, na deonici Beška-Stara Pazova lapavica otežava saobraćaj", navodi Đakovački.

On dodaje da je intervencija u toku i na Fruškoj Gori kao i na Paragovu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti