Sutra humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od Batenove bolesti

Na Spensu se sutra održava humanitarni koncert pod pokroviteljstvom našeg proslavljenog košarkaša Darka Miličića, a sav prihod od prodatih karata namenjen je deci oboleloj od Batenove bolesti.

Na Spensu se sutra održava humanitarni koncert pod pokroviteljstvom našeg proslavljenog košarkaša Darka Miličića, a sav prihod od prodatih karata namenjen je deci oboleloj od Batenove bolesti.

- Zamolio bih sve da kupovinom karata pomognu ovoj deci. Ja ću izvršiti uticaj na svoje prijatelje, jer jedino na taj način možemo da skupimo novac za njihove operacije i putovanja - rekao je Miličić. Publika će moći da vidi takozvane "Zvezde Granda", Frajle, Apsolutno romantično, Garavi sokak i učesnike muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije".

Koncert počinje u 20h.

  • Vlada

    28.11.2011 10:37
    Pazi ovako Joco, ja sam par puta uplatio dobrotvorni prilog za lečenje ove bolesti, između ostalog... Jel' smem ja malo da prozivam što na ovom nastupaju takozvane 'zvezde Granda'? Onako, samo malo? Mislim, ako hoće da pomognu, evo ja za svoje novde ne bih da mi pevaju, već da im se smejem.
  • milica

    27.11.2011 08:33
    koliko koštaju karte i gde mogu da se kupe?
  • Ponosan

    27.11.2011 01:43
    Ispravka
    @Anonimus Ta bolest i te kako postoji, i jedna je od najgorih poznatih bolesti koja pogadja decu i za koju jos uvek nema leka. Koliko znam, postoji jedino neka terapija koja toj deci produzava zivot i daje im nadu da ce se uskoro pronaci lek. Samo petoro dece (mislim) u Srbiji ima ovu bolest i za njih se treba boriti. Bolest je takodje poznata i kao Butterfly effect ili Efekat leptira, zato sto se deca jednostavno gase.
    Ovaj koncert je dokaz da u ovoj Srbiji jos uvek postoje dobri i plemeniti ljudi i ovako nesto treba podrzati. Darko Milicic je mnogo toga uradio za ovu decu do sada. Pre mozda pola godine-godinu je platio toj deci put i terapiju u Rusiju.
    Svaka cast Darku i svim ljudima koji podrzavaju ovu ideju! Zelim srecu svoj deci i nadam se da ce se uskoro pronaci lek za ovu bolest...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.