Multimedijalna knjižara BoBo

U centru Novog Sada se danas se otvara multimedijalna knjižara "BoBo" koja se nalazi u ulici Svetozara Miletića 45. Ova zasebna, zona za nepušače je posebno koncipiran deo Radio kafea. Time će biti zaokružene kulturne aktivnosti koje 021 neguje u Miletićevoj i gde mušterije ubuduće, osim međusobno, mogu da se druže i sa knjigom. Novosađani u novom, specifičnom prostoru u gradu mogu pronaći veliki izbor hit knjiga i ekskluzivnih izdanja, umetnička dela slikara iz Čuruga Đorđa Kovačeva, kao i kreativne poklone za drage osobe sa ličnim stavom i dobrim ukusom. Multimedijalna knjižara "BoBo" takođe je prostor u kojem će se održavati intimne promocije i književne večeri. Otvaranje ovog novog prostora u gradu je u 17h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti