Redovi za legalizaciju

Rok za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata ističe danas, a gužve na šalterima službi zaduženih za primanje dokumentacije od građana ne jenjavaju.  
Rok za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata ističe danas, a gužve na šalterima službi zaduženih za primanje dokumentacije od građana ne jenjavaju.

Oni koji ne predaju papire do kraja dana, odnosno do 18 sati, mogu da očekuju da će im objekti biti srušeni, kaže za naš radio Vesna Katić iz Zavoda za izgradnju grada.

"Produžavanja roka za legalizaciju neće biti. Onima koji ne završe predavanje dokumentacije na vreme, rušiće se bespravno izgrađeni objekti", izričita je Katićeva.

Građani koji čekaju u redovima su uglavnom revoltirani zbog sporosti službi, ali oni sa kojima smo razgovarali priznaju da su i oni dočekali poslednji momenat.

Zahtevi za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata primaju se još danas. Zbog isteka roka, mesne zajednice su produžile radno vreme do 18 sati, do kada rade i pisarnice u Gradskoj kući i u Radničkoj 2. Zahtevi se mogu poslati i preporučenom poštom.

  • Stari grad

    10.03.2010 15:20
    Priča povodom legalizacije...
    Čekao stariji čovek godinama da mu daju dozvolu za gradnju kuće. Na kraju mu je dadoše ali mu službenik reče: "Evo sve je gotovo, samo još idite na šalter br. 7 da vam overe ova ovde dokumenta".

    Ode čovek sav srećan, kad tamo na šalteru 7 službenik pogleda na sat, te reče da mu je vreme za ručak.

    Nesrećni starčić, pokunjeno reče: "Sine, šest godina čekam ovaj trenutak. Hajde, živ ti meni, udari taj pečat, pa ću ti ispričati priču o ženi i psu".


    Službenik se malo zamisli, prevrne očima i na kraju pristane. Overi sve, a onda zatraži od starca priču.


    Starac polako pokupi svoje papire pa reče: " E pa, jebo ti pas mater!".


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti