Uskoro drugačiji Nju Nork

Zgrada Nju Nork u centru grada trebalo bi uskoro da bude potpuno rekonstruisana iznutra, dok se trenutno čisti fasada i popravljaju prozori.
Zgrada Nju Nork u centru grada trebalo bi uskoro da bude potpuno rekonstruisana iznutra, dok se trenutno čisti fasada i popravljaju prozori.

Direktor "Aleksandar grupe", Vojislav Gajić, kaže za 021 da beogradska firma koja je organizovala enterijer nije dobro uradila posao." Plan je da se ide u sasvim drugom pravcu i lično ćemo to organizovati. Unutrašnji deo do lifta činiće šetalište i prostor za sedenje, a više neće biti lokala od 50 i 100, već od 500 kvadrata. Trenutno pregovaramo sa nekim svetskim brendovima kako lokali više ne bi bili iscepkani", objašnjava Gajić.

Pored ovoga, u planu je i da se ugradi još jedan lift kako bi posetioci lakše dolazili do viših spratova.

Spoljni radovi biće gotovi za oko dve nedelje, a radovi u unutrašnjosti su u završnoj fazi. Još nije poznato kolika će biti cena zakupa lokala, ali Gajić ističe da će biti znatno niža.

  • 22.03.2010 07:36
    Soso veruj njemu je mnogo teze nego tebi koja sedis ispred kompa i pises ove komentare!
  • 15.03.2010 19:33
    Dokoni Kum
    Bojkot.
    I njega i onog mesara sa rende fasadom
  • Nizina

    15.03.2010 17:18
    Prethodno resenje
    Prethodno resenje je bilo katastrofalno klaustrofobicno sa totalno odsecenim priridonim svetlom. Ta rascepkasnot je dovela do soecaja inkubatora i teskobe i pitam se otkud samo projektantima takva resenja? Jel idu oni u skole i posecuju malo zapadna resenja prodavnica gde se stavlja sto manje pregrada...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti