Akcija u čast Zorana Đinđića

Akcijom na Trgu slobode, Gradski odbor Demokratske stranke obeležio je sedam godina od ubistva Zorana Đinđića.
Akcijom na Trgu slobode, Gradski odbor Demokratske stranke obeležio je sedam godina od ubistva Zorana Đinđića. Predsednik Gradskog kluba Demokratske omladine, Daniel Borbaš, kaže da ova stranka sledi viziju ubijenog premijera.

"Želeli smo da se na ovaj način svi zajedno podsetimo vrednosti za koje se zalagao Zoran Đinđić. Demokratska stranka sledi viziju Zorana Đinđića i mi, kao najmlađi aktivisti u okviru stranke, do sada i u budućnosti, sledićemo ono što nam je on ostavio", navodi Borbaš.

Aktivisti su okupljenim građanima delili knjige o Zoranu Đinđiću, kao i flajere sa citatima pokojnog premijera.

  • marko.markop@hotmail.com

    14.03.2010 18:23
    zoran....
    e da je Đinđić medju nama.....mladi gurajte
  • sosa

    14.03.2010 10:13
    žao mi je
    Žao mi je što Zoran nije među vama, jer sam uverena da bi Demosi iznedrili mnogo manje korova, nego što ga danas imaju, a i pregršt cvećki, koje samo brukaju demokratsku stranku, i zbog kojih ja više za istu glasati neću! ne živi se od uspomene!
  • vesna

    13.03.2010 13:41
    Premijer
    Svaka cast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti