Pavličić se oglasio o nepotizmu

Gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić, oglasio se povodom pisanja Radija 021 u vezi sa nepotizmom u njegovom kabinetu.

Gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić, oglasio se povodom pisanja Radija 021 u vezi sa nepotizmom u njegovom kabinetu.

Pavličić kaže da je tačno da njegova sestra volontira u Gradskoj kući, ali tvrdi da je sve u skladu sa zakonom, jer je sklopljen ugovor između Gradskog informativnog centra "Apolo" i Grada koji to omogućava.

Prema Pavličićevim rečima, Biljana Jokić volontira kod njega u kabinetu u dopunskom radnom vremenu. Ova Pavličićeva izjava se ne poklapa sa izjavama zaposlenih u "Apolu", koji tvrde da se Biljana Jokić nije pojavila na poslu od kada je njen brat postao gradonačelnik.

Naime, pojam "dopunsko radno vreme" zahteva da se Jokićeva pojavljuje na poslu u "Apolu", a da u kabinetu gradonačelnika volontira dopunski, što, prema tvrdnjama naših izvora iz "Apola", nije slučaj.

Pavličić, u izjavi za "Blic", dodaje da je njegova sestra od njegovog bavljenja politikom imala više štete nego koristi, jer je kao rođena sestra jednog od vodećih opozicionih funkcionera trpela razne neprijatnosti od strane prethodne gradske vlasti.

  • Ljilja

    05.08.2011 06:23
    Gradonacelnik se duri
    Nas gradonacelnik Igor Pavlicic misli da je njegova funkcija faznija i jaca od morala.Kad mu neko spomene sestru Biljanu i nepotizam,on se duri,mrsti i preti pogledom.S obzirom da je rodjen u Beogradu,trebao je da se malo raspita kakav je bio legendarni gradonacelnik ovog grada,Branko Pesic i da nesto nauci od njega.O ponasanju,ljutnji i besu.Imao je i u Novom Sadu od koga da nauci,od legendarnog gradonacelnika Jove Dejanovica.Izgleda da je covek umislio da su on i njegova sestra vazniji od svih nas.
  • QQ

    24.06.2011 09:20
    Kako avanzovati?
    Poslati brata u gradonačelnike!
  • mirjam

    19.03.2010 14:43
    auuuuuuu......kakva sala
    pa ovu Rodnijevu izjavu ni pas s maslacem ne bi pojeo......ispada da ona radi 24 sata dnevno...hihihi......ko je ovde lud, kada je moze svaki dan videti u gradskoj kuci, a na Apolu pre dve godine....E, Rodni....tako za sve govoris neistine........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti