"Djuran Djuran" na Egzitu za 150.000 evra?

Bend “Djuran Djuran" najverovatnije će biti jedan od glavnih zvezda Mejn stejdža na ovogodišnjem Egzitu, a spekuliše se da cena njihovog nastupa nije ispod 150.000 evra.
Bend “Djuran Djuran" najverovatnije će biti jedan od glavnih zvezda Mejn stejdža na ovogodišnjem Egzitu, a spekuliše se da cena njihovog nastupa nije ispod 150.000 evra.

Dolazak slavnog novoromantičarskog benda bio je planiran za ovo leto i za Beograd, ali je cena od 150.000 dolara, koliko su tražili menadžeri benda, bila je previsoka za kompaniju “Music star”.

Tokom pregovora došli su do informacije da je slavni britanski bend u pregovorima sa Egzitom, sa kojima su verovatno uspeli da se dogovore o honoraru, kaže za Blic menadžer ove kompanije Raka Marić, ali ova informacija nije zvanično potrvđena od strane PR službe Egzit festivala.

Ukoliko budu zasvirali u Novom Sadu, biće to drugi nastup koji je “Djuran Djuran” imao u Srbiji. Prvi put su nastupili 2006. godine na Beogradskom sajmu na koncertu u organizaciji Rake Marića.

  • 12.03.2012 01:52
    Englezi
    Naravno, jos jedan britanski bend/sastav.
    Retko kad sam video na EXIT-u neki poznatiji Americki bend.
    Nemam nista protiv britanskih muzicara, cak sta vise, sjajni su, ali ima mnogo mozda povoljnijih i aktuelnijih bendova danas.

    Recimo:
    Kings Of Leon
    Foo Fighters
  • 11.03.2012 22:01
    Evra ili dolara?
    Postoji mala kolizija izmedju naslova i teksta, ali to je manji problem. Apelijem na grad, gradjanke i gradjane da i ove godine novcano podrze tradicionalnu akciju "Dinosaurusi na Exitu". Nije lepo jednom privatnom preduzecu ustupiti tvrdjavu i staviti na raspolaganje sve javne sluzbe, a ne omoguciti im dovoljno novca za manipulaciju.
  • Scotch Bonnet

    11.03.2012 21:48
    Iskreno
    Ako cemo iskreno, Duran Duran su jeftiniji od Colica a 150K bolji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti