Besplatni internet na Štrandu, Tvrđavi i u parkovima

Portparolka Informatike Gordana Galešev najavila je da će, sem najužeg centra, uskoro bežičnim internetom biti pokriveni Limanski, Futoški i park kod Železničke stanice, kao i Petrovaradinska tvrđava.

Portparolka Informatike Gordana Galešev najavila je da će, sem najužeg centra, uskoro bežičnim internetom biti pokriveni Limanski, Futoški i park kod Železničke stanice, kao i Petrovaradinska tvrđava. Takođe, ovog leta besplatni internet proradiće i na Štrandu.

Cilj je da se pokriju svi delovi grada, ceo projekat vredi oko milion dinara, a do sada je bežični internet postavljen u Dunavskoj, Zmaj jovinoj, ulici Modene, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti. Za korisničko ime i loziku koristi se reč "gost", dok je ime mreže "gradnovisad".

  • anoniman

    01.04.2010 18:33
    tacno
    Ovo uopste ne radi... mozes da se konektujes ali nista ti nece otvoriti!
  • ZORAN

    28.03.2010 09:36
    gost
    Aman zaman kakva lozinka i kakav gost!!!?
    Kako ljudi koji nisu iz NS (a i oni koji jesu) da je gost lozinka?
  • Ns

    27.03.2010 15:28
    Neupotrebljivo.
    Kad neko potroši vise desetina hiljada eura od gradjana, na ovakav projekat. Osnova kultura bi nalagala da do barem bude upotrebljivo za koriscenje onima koji su to platili. Ovo u centru je sporo i neupotrebljivo. Isprobano, ne radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti