Međusobne optužbe "Spensa" i "Ajaksa"

Međusobne optužbe između Fudbalskog kluba "Ajaks" i "Spensa" se nastavljaju. Nakon sudske odluke da se zbog nagomilanog duga od oko 750.000 dinara ovaj klub iseli sa terena na Sajmištu, direktor ove škole fudbala, Živan Mandić, kaže za naš radio da je "Spens" odbio dogovor oko vraćanja duga.

Međusobne optužbe između Fudbalskog kluba "Ajaks" i "Spensa" se nastavljaju. Nakon sudske odluke da se zbog nagomilanog duga od oko 750.000 dinara ovaj klub iseli sa terena na Sajmištu, direktor ove škole fudbala, Živan Mandić, kaže za naš radio da je "Spens" odbio dogovor oko vraćanja duga.

"Čini mi se da u ovom slučaju nije novac problem, jer smo mi pokušavali da se dogovorimo oko naših dugovanja, ali "Spens" nije ogovarao na naše pozive. To je problem koji smo imali sa starom garniturom u "Spensu", a to čini novo rukovodstvo saučesnicima u nečemu što nije korektno", naglašava Mandić.

Direktor "Spensa", Zvonimir Kaprocki, kaže za naš radio da je sudska presuda doneta i da više ne može biti dogovora o statusu "Ajaksa", jer je zakon rekao svoje. "Sudska presuda je doneta i više ne može biti pregovaranja i dogovaranja na tu temu. Sud je ovo rešenje doneo još 15. januara i od tad traje pritisak na medije i na naše preduzeće, za šta mislim da nije korektno", ističe Kaprocki.
Prema njegovim rečima, nije tačno da je "Spens" odbijao razgovore o reprogramu duga, već upravo obrnuto. Kaprocki navodi da je njegovo preduzeće u poslednje tri godine pokušavalo da se dogovori sa fudbalskim timom "Ajaks" oko reprograma duga ili premeštanja na drugu lokaciju, ali nisu dobili odgovor, tako da je tužba bila krajnje rešenje.

"Situacija je obrnuta. "Spens" je bio taj koji je pokušavao na sve načine da reši problem dugovanja FK "Ajaks", a kada smo potrošili sve načine da se dogovorimo, odlučili smo da ih tužimo. Sud je presudio da ovaj fudbalski klub mora da se iseli sa "Sajmišta" i tu se priča završava", kaže direktor "Spensa".

  • Holandija

    11.04.2010 17:42
    Dugovi
    Dugovi ga prate.
    Gde je on to bio i kako je osnovana skola Ajax?
    To njega treba pitati.Ali da kaze istinu.
    Treba ga izbaciti sa terena.
  • 11.04.2010 17:34
    DUG
    On je duzan i drugima,a ne samo Spensu.
    Nece da plati pa neka se klati.
    Veceg lazova nisam videla u mome zivotu.
  • Dexter

    02.04.2010 16:08
    Naivcine, nece oni nikakave sportske terene tu da uredjuju nego da nam podignu jos jedan "poslovni prostor", a vi vezbajte penjuci se uz pokretne stepenice. Stanari okolnih zgrada ce imati divan pogled na dnevni meni svog novog komsije. Samo vi nastavite da uzivate u tudjoj nesreci, jer cete uskoro i sunce morati da platite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti