Čanak ima tri funkcije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, kaže za Radio 021 da će odstupiti sa svojih funkcija ako se pokaže da se time nalazi u sukobu interesa.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, kaže za Radio 021 da će odstupiti sa svojih funkcija ako se pokaže da se time nalazi u sukobu interesa.

Naime, Čanak je, pored republičkog poslanika, i predsednik Upravnog odbora "Vojvodina šuma" i predsednik Nacionalnog saveta za decentralizaciju.

"Da li su moje funkcije u koliziji, ne znam, jer čekam odgovor od nadležne komisije. Ukoliko se pokaže da samo jedna od njih predstavlja sukob interesa, normalno, podneću ostavku", kaže Čanak za naš radio.

Čanak dodaje da čeka odgovor od Komisije za utvrđivanje sukoba interesa, i tvdi da je siguran da njegova fotelja u Nacionalnom savetu za decentralizaciju ne spada u tu kategoriju. Što se "Vojvodina šuma" tiče, u pitanju je regionalno preduzeće, tako da nije jasno definisano da li postoji sukob interesa, međutim, poslednju reč će dati nadležna komisija.

  • retrovizor

    12.04.2010 21:12
    http://istinomer.rs/sr/bonus/Retrovizor/story/273/Bele%C5%A1ke+licemera.html
  • 12.04.2010 15:40
    Poslednju reč će dati glasači na sledećim izborima.
  • robin hud

    09.04.2010 04:28
    moralno nema sta
    nije to sada pitanje da li je tu nesto u sukobu, nego realno sagledano u srbiji toliko
    zneaposlenih a ima posla za sve, ali nekome tri radna mesta a nekome berza rada. ljudi sa takvim stavom misle da niko nije vise od njih kompetentniji zaobavljanje bas te funkcije. a problem nezaposlenih resi cemo tako sto ce izumreti srbija za pocetak od bele kuge, bar za onaj broj koliko ih ima na birou.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti