Danas počinje Sajam automobila u Novom Sadu

Danas počinje 12. Sajam automobila "Auto show - Novi Sad".

Danas počinje 12. Sajam automobila "Auto show - Novi Sad".

Tom prilikom posetiocima će biti predstavljena najnovija dostignuća u automobilskoj industriji. Izlagači će promovisati nove modele putničkih vozila, novitete u teretnom programu, kao i pratećim granama automobilske industrije.

Pored predstavljanja novih modela, biće omogućeni i specijalni sajamski popusti za kupovinu automobila.

Jedan od najjeftinijih modela na predstojećem Sajmu automobila biće "chery ego". Za prvih 10 kupaca modela "ego" odobren je popust od 1.000 evra, bez obzira na način finansiranja. Tako će sajamska cena "ego standarda" biti 5.490 evra, po čemu će biti jedan od najjeftinijih. Specijalna ponuda će važiti isključivo za vreme Sajma.

Sajam traje do nedelje. Ulaznica je 300 dinara.

  • semtex

    10.10.2012 21:00
    @Tiberius&Limanac
    Za 4-5 god voznje izgubices vise od 50% vrednosti.Za limanca u Svedskoj govorimo o necemu sasvim drugom medjutim zivis u Srbiji gde uz redovan servis automobil od 4-5g starosti(u proseku oko 70000-80000 predjenih km je naj bolja investicija,naj manji gubitak vrednosti ima u periodu od 4 do 8 godine...nov automobil u garantnom roku moras da odrzavas u "ovlascenom servisu" gde te tek oderu od para naplacujuci zamenu ulja i filtera 4x skuplje od trzisne vrednosti da ne bi izgubio pravo na "garanciju" automobila projektovanog da uz pravilno servisiranje predje 500000km bez ikakvih problema.
  • Tiberius

    10.10.2012 10:15
    @semtex
    pa ne uzimas novi auto da bi ga prodao posle 1km, nego da nemas nikakvo odrzavanje (osim redovnog) sledecih 5 i vise godina.
  • LimanacNS

    10.10.2012 07:19
    @Semtex
    Izeš ga, a taman sam mislio da, ako se ikada preselim u neku Austriju, Nemačku, Švedsku, vozim samo nov automobil. Sad vidim da je to čisto bacanje para zapadnjaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti