Alen Selimović prešao iz DS-a u SPS

Alen Selimović, bivši poslanik DS i jedan od aktera afere "Bodrum", prešao je u SPS, saznaje "Press".

Alen Selimović, bivši poslanik DS i jedan od aktera afere "Bodrum", prešao je u SPS, saznaje "Press".

On je nedavno postavljen za savetnika za odnose sa Ruskom Federacijom u SPS-u. Selimović nije želeo da govori o prelasku u tu stranku, jer nema dozvolu od partije da daje zvanične izjave.

"Uostalom, smatram da o toj informaciji nema potrebe pisati u medijima, jer to nije tema koja bi zanimala javnost", rekao je kratko.

Selimović je u javnosti ostao upamćen kao jedan od aktera afere "Bodrum" zbog sumnje da je zloupotrebio poslaničku karticu poslanice Nataše Milojević glasajući u njeno ime u vreme izbora Kori Udovički za guvernera NBS 2003. godine. Tu aferu otkrio je G17 plus, a zloupotrebe je priznao Boris Tadić u svojoj prvoj kampanji za lidera DS.

Selimović je bio osuđen na uslovnu kaznu. Njemu je tada bilo zabranjeno da obavlja nijednu poslaničku, odborničku, ni javnu izbornu funkciju. Od tada se nije pojavljivao na političkoj sceni i bavio se privatnim biznisom.

  • PO SPS

    10.10.2012 07:42
    Alen savetnik . Balaševićka državni sekretar prosvete. A ekipa koja je RADILA izbore za SPS nigde ??? tako se ne vodi partija gospodo . Ali OK seledeći put Alen i Olja neka vam vode kampanju u vojvodini !!!
  • tosa

    10.10.2012 07:19
    @preletaci
    VIS (vokalno-instrumentalni sastav):
    "Ivicino jato".

    Naravno ,uz uslov da su clanovi po necemu prepoznatljivi.

    Po cemu je ova "politicka gromada" poznata,
    osim kradje pri glasanju?
  • Мита

    10.10.2012 06:40
    Колеге из Подрума
    Учио је од највећих.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti