VIDEO: Novosađanin uradio 1.000 uzastopnih sklekova

Novosađanin Vladimir Marković napravio je nesvakidašnji poduhvat, uradivši hiljadu sklekova zaredom.

Novosađanin Vladimir Marković napravio je nesvakidašnji poduhvat, uradivši hiljadu sklekova zaredom.

Ovaj 25-godišnjak sa Detelinare, inače master prava, oborio je svoj lični rekord koji je do tada iznosio 700 sklekova.

Nakon 40 iscrpljujućih minuta vežbanja i 1.000 ponavljanja, Vladimir je prešao na zgibove, a koliko ih je uradio pogledajte na sledećem videu.

Vladimir je veliki deo života posvetio sportu i njime se aktivno bavi punih 18 godina. "Smatram da je to veoma važan segment života svakog pojedinca i zato sam pokrenuo inicijativu za izgradnju teretane na otvorenom na Detelinari, ali ni 500 prikupljenih potpisa Novosađana nije bilo dovoljno da se projekat realizuje, tj. grad nije mogao da izdvoji sredstva za takvu namenu", kaže Marković i dodaje da uprkos tome što je razočaran takvim odgovorom gradskih vlasti, nije obeshrabren i da nastavlja dalje sa treninzima.

"Ko ima zelju i volju moze sve, za dobar trening nema izgovora", zaključuje Vladimir.

  • mile

    11.10.2012 04:53
    zaboravljate da je novi sad ne tako davno imao coveka koji je usao u ginisovu knjigu rekorda sa sklekovima, isto se zvao vladimir i ima pedesetak godina i nedavno sam ga video u gradu.
  • Nikola

    10.10.2012 20:51
    to brate!
  • Doktor nauka-akademik

    10.10.2012 20:11
    Svaka cast na sklekovima , ali ja ne mogu da zivim bez badmintona . Svaki dan moram ga igrati barem 1 sat . Sve bih dao za njega . Hvala .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti