Novi tender za suvenirnicu

Novi tender za izbor izvođača radova na gradnji suvenirnice na Keju žrtava racije je raspisan, a ponude se mogu dostaviti do 23. aprila.
Novi tender za izbor izvođača radova na gradnji suvenirnice na Keju žrtava racije je raspisan, a ponude se mogu dostaviti do 23. aprila.

Suvenirnica se gradi u okviru programa ''Oživljavanje obale Dunava'', a vrednost radova će biti oko 1,8 miliona dinara. Prva javna nabavka za izbor izvođača nije uspela, zbog nepotpune dokumentacije.

Tekst konkursa i neophodni zahtevi mogu se preuzeti na sajtu grada www.novisad.rs.

  • Stari Grad

    12.04.2010 16:08
    Dobro došli u Novi Sad! Suvenire možete kupiti u aluminijumskom kontejneru na ovoj poljani, a nakon toga možete puniti lokale sumnjivih vlasnika pored mesne zajednice "Stari Grad". Parkiranje na parkingu je 40 din/sat, a na trotoaru ili travnjaku, besplatno. Uživajte u vašem boravku u turskoj Atini...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti