Oficirac bez deponije

Radnici "Čistoće" počeli su da uklanjaju deponiju sa petrovaradinske plaže Oficirac. Portparolka preduzeća Milica Vlaisavljević kaže da "Čistoća" nije zadužena za održavanje plaža, pa su nalog za ovaj posao dobili od komulane inspekcije.
- Čišćenje plaže smo počeli pre nekoliko dana, a pošto se radi o jako velikoj količini smeća, radićemo sigurno bar još desetak dana. Uklonićemo krupni otpad, odnosno divlju deponiju i uraditi sve što nam naloži komunalna inspekcija - kazala je Vlaisavljevićeva.
Portparolka "Čistoće" objašnjava kako ubuduće ovo preduzeće neće redovno održavati popularni Oficirac. Da bi do tako nečega došlo, plaža bi morala da uđe u program javne higijene, a takvu odluku može da donese samo Skupština grada.
  • ...

    18.02.2017 20:03
    Deponija
    Mogla bi ta ista inspekcija da se pozabavi sa Gradskom deponijom jer je duzi niz godina "tempirana bomba". Visina smeca je presla 30 m a ne postoje degazatori (biotrnovi-filteri), analiza otpadne vode se "namesta", merenje gasova se ne radi po propisu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti