Cene reklama niže od juna

Cene taksi za isticanje reklama i držanje muzičkih uređaja će najverovatnije biti smanjene na sednici Skupštine grada u junu, saznaje Radio 021.
Cene taksi za isticanje reklama i držanje muzičkih uređaja će najverovatnije biti smanjene na sednici Skupštine grada u junu, saznaje Radio 021. Do tada je naplata ovih taksi zamrznuta za sve preduzetnike koji su od komunalne inspekcije dobili potrebne dozvole. Međutim, promena cena neće se ticati vlasnika kojima je naloženo da svoje reklame uklone. Glavni komunalni inspektor, Srđan Jakovljev, apelovao je na njih da oznake što pre skinu sami.

"Svi oni koji nisu dobili dozvolu za isticanje reklamne oznake, treba sami da ih skinu, kako ne bi postupcima prinudnog izvršenja došlo do velikih troškova na njihovu štetu", rekao je on za 021.

Komunalna taksa na reklamnu oznaku trebalo bi da se plaća 100, 80 ili 60 dinara po metru kvadratnom, u zavisnosti od gradske zone. Držanje muzičkog uređaja košta 5.000 dinara. Udruženje ugostitelja Novog Sada je sa predstavnicima Grada prošle nedelje pregovaralo o smanjenju ovih cena, koje su u odnosu na prošlu godinu čak 10 puta veće.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti