Foto maraton uprkos lošem vremenu

Uprkos tmurnom vremenu, u 10 časova ispred Studija M počeo je drugi Novosadski foto maraton.
Uprkos tmurnom vremenu, u 10 časova ispred Studija M počeo je drugi Novosadski foto maraton. Prema rečima Jelene Ačanski, za učešće se prijavilo oko 300 ljudi, duplo više u odnosu na prošlu godinu.

"Manifestacija je namenjena i profesionalnim fotografima i amaterima, bez obzira na iskustvo i uzrast. Primetila sam da su se prijavile i čitave porodice sa decom, što mislim da je lep način da se provede subota", smatra Ačanska.

Ona dodaje da ove godine najmlađi učesnik ima pet godina, a učestvuju ljudi kako iz cele Srbije, tako i iz inostranstva.

Opšta tema je "Čovek i grad", a takmičari treba do 22 časa da predaju najviše 20 fotografija po temi. Biće dodeljene tri nagrade za najbolje serije fotografija i posebna nagrada za najbolju pojedinačnu fotografiju.

Manifestacija će se nastaviti i u slučaju kiše.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.