Nije preuzeto 13 hiljada dokumenata

Na šalterima novosadske policije još nije preuzeto više od 13 hiljada dokumenata.

Na šalterima novosadske policije još nije preuzeto više od 13 hiljada dokumenata.

Neki od zahteva za izradu podneti su još prošle godine a, kako prenosi TV Apolo, neki su čak imali oznaku za hitnu izradu, ali do danas nisu podignuti.

Policija apeluje na sugrađane da što pre podignu svoja dokumenta. To je moguće učiniti na šalterima na Bulevaru oslobođenja broj 143, radnim danima od 7 do 21, kao i subotom od 8 do 16 sati.

  • sta! zar policija ne govori is

    24.04.2010 22:33
    Kako mozete ljudi biti takvi,pricati kojestarije, ako policija kaze da ima 13000 nepodignutih isprava onda je to tako.Nisu oni krivi sto gradjani ne uzmu godisnji odmor od 3 nedelje za podnosenje zahteva za dobijaje licnih dokumenata i podizanje istih, a sto bi radila dva i vise saltera, nema potrebe,sto da putujemo po belom svetu kad i ovako je svetska kriza, zar nam nije dovoljna nasa.A to sto se ceka 8 sati za broj da bi podneli zahtev, 8 sati za izdavanje tih istih dokumenata,pa pad sistema onda opet cekaj za novi br. opet pad sistema....to je samo da bi bez odlaska na Tibet dosli do savrsenstva duha, a o druzenju da se i ne govori prilikom stvaranja redova od par stotina metara...
  • milojko

    24.04.2010 11:42
    SUP
    E,ne mogu da oćutim:prošle godine sam uzeo slobodan dan da bih čekao u redu za pasoš moje ćere.Naravno, promicala je kišica, iza mene jedna baka koja je operisala kičmu,pa ne može dugo da stoji, a ni da sedi(na klupi, na kiši).Došao sam na red popodne,ispred nas neke ,,zeme,,koje nisam video u redu za broj toga jutra...Kada smo dizali gotov pasoš,čekali smo(žena, ćera i ja)više od sat vremena za gtov pasoš.Živim na Naselju(ne Bistrici)i nekada smo imali stanicu milicije,(ili policije)i bez problema smo vadili razna dokumenta,a sad u eri tehnologije moraš da uzmeš godišnji(ako imaš)da bi sredio neki dokument, a o bezbednosti da ne pričamo...
  • Milan

    24.04.2010 11:27
    pola sata?
    Ti si baš neinformisan. Iz petog pokušaja sam predao zahtev a iz sedmog sam podigao dokumenta. I za jedno i za drugo treba "malo" poraniti (jer već u 7:00 brojeva više nema), zauzeti svoje mesto na Bulevaru (hoklica poželjna) i izgubiti ceo dan, pa penzionerima nije nikakav problem :) Moja "operacija" je trajala od 5. januara do 10. aprila... Pa ako nemate vezu, počastite nekog jer je vreme ionako novac :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti