Skuplji parking od utorka

Nakon što je i Gradsko veće odobrilo zahtev Parking servisa za povećanje cena usluga, Novosađane nekon prvomajskih praznika očekuje poskupljenje parkiranja u gradu.

Nakon što je i Gradsko veće odobrilo zahtev Parking servisa za povećanje cena usluga, Novosađane nekon prvomajskih praznika očekuje poskupljenje parkiranja u gradu.

Parking u crvenoj zoni koštaće umesto sadašnjih 40 dinara 45 dinara po satu, u plavoj zoni 35 umesto 30, a u beloj 30 dinara, za razliku od sadašnjih 20 dinara.

Na parkinzima sa kontrolom ulaska i izlaska ostavljanje vozila koštaće 35 dinara po satu, dok je sadašnja cena 22 dinara.

Dnevna karta plaćaće se 100 dinara, na parkingu kod Najlon pijace bez obzira na vreme zadržavanja 79 dinara, a na parkinzima poput onog preko puta Sajma, ostavljanje vozila plaćaće se 250 dinara bez vremenskog ograničenja u danima kada se održavaju sajamske manifestacije.

Kod Štranda će parkiranje bez ograničenja biti 40, umesto sadašnjih 35 dinara.

Poskupljuju i stanarske parking karte, koje će umesto sadašnjih 124 dinara mesečno koštati 186 dinara na godišnjem nivou.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti