Još nema prskanja komaraca

"Ciklonizacija" još nije započela zaprašivanje komaraca, ali prema rečima zamenika direktora ovog preduzeća, Tihomira Jakovljeva, građani ne treba da brinu.

"Ciklonizacija" još nije započela zaprašivanje komaraca, ali prema rečima zamenika direktora ovog preduzeća, Tihomira Jakovljeva, građani ne treba da brinu. Kako Jakovljev tvrdi za 021, pripreme za prskanje komaraca su u toku, i još uvek nije došlo vreme za zaprašivanje odraslih jedinki ovih insekata.

"Odraslih komaraca još uvek nema u značajnoj meri, pa otud ni potrebe za vazdušnim zaprašivanjem ovih insekata. Kada bude došlo vreme, komarci će biti prskani, a uveram građane da će na leto biti zaštićeni", kaže Jakovljev.

Podsećanja radi, tender za izbor firme koja će prskati komarce je kasnio, a posao je ponovo dobilo ovo preduzeće. Zbog kašnjenja tendera i okasnelog zaprašivanja, u Novom Sadu je prošle godine bila prava najezda komaraca.

  • casa

    22.06.2011 18:45
    GDE SU AVIONI
    KOJI VAM JE K....,DA LI STE VI NORMALNI PRSKAJTE KOMARCE IMA IH KO G....A.JA NOCIMA NE SPAVAM!!!!!
  • Uros

    07.06.2010 17:14
    rat komarcima!!!
    Zasto ne prskate komarce?Ja sam danas hteo da izadjem napolje,a napolju sam ostao pola sata.ZASTO?Nisam mogao da izdrzim.Prskajte ove mrsave komarce!
  • sova

    28.04.2010 16:08
    ko rode
    Sto su komarci veci, to su bezopasniji, sto su manji to su krvolocniji. Samo zenka komarca pije krv, a muzjak koji je mnogo veci ne pije krv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti