Fruška gora spremna za 1. maj

Nacionalni park Fruška gora očekuje ove godine preko 300 hiljada posetilaca.
Nacionalni park Fruška gora očekuje ove godine preko 300 hiljada posetilaca. Izletišta se intenzivno uređuju ovih dana kako bi sve bilo spremno za subotu.

Mesta za loženje vatre biće označena, a drva za potpalu nalaziće se pored ognjišta. Direktor Nacionalnog parka Dobrivoje Antonić apeluje na građane da vode računa o svojoj bezbednosti i da čuvaju prirodu.

"Preduzeli smo niz aktivnosti za prijatan boravak izletnika, a očekujemo da će se svi koji dođu na Frušku goru pridržavati kućnog reda, čuvati prirodu i ostaviti je bar onako kako su je zatekli", izjavio je Antonić.

Radnici Nacionalnog parka Fruška gora naplaćivaće naknadu za loženje vatre i parkiranje vozila u iznosu od 100 dinara. (D.B.)

  • Roštiljko Ćevapčić

    30.04.2010 10:10
    nacionalna roštilj deponija
    Pazi sad ovo ...'' a očekujemo da će se svi koji dođu na Frušku goru pridržavati kućnog reda, čuvati prirodu i ostaviti je bar onako kako su je zatekli", izjavio je Antonić.

    Izjavio i ostao živ !!!

    Pa gospodine Antoniću Fruška gora još nije očišćena od prošlog Prvog maja i plastičnih flaša Coca Cole, limenke piva i kesa u ogromnim količinama, a evo vi apelujete da je posetioci ostave ''kako su je zatekli'' .

    Bojim se da ste vi bili na Fruškoj gori negde polovinom prošlog veka i da se očigledno ne mešate mnogo u svoj posao.

    A ovaj harač od 100 dindži po kolima ćete podeliti kao i uvek u motelu Vojvodina posle fruškogorskog maratona naravno uz pragnje i muziku .

    Udri me Mile do zore ...a đubre ?

    Ma ko te pita ...do sledećeg praznika RADA smo mirni ..zar ne ?

    A sanitarna seča ?

    Pa za koju godinu će cela Fruška kliznuti u Dunav ..toliko ste je isekli i devastirali.

    Zvaćemo je Golija 2 ..a ne Fruška gora .
  • Natasa

    29.04.2010 18:04
    e zanima me, da li, sta i gde treba da se plati za jednu noc kampovanja.... tamo popovica.... ?
  • Jovan2

    29.04.2010 13:10
    "Radnici Nacionalnog parka Fruška gora naplaćivaće naknadu za loženje vatre i parkiranje vozila u iznosu od 100 dinara."

    Aj se kladimo da ce zaustavljati vozila kod Venca, Rakovca.... i pokusati naplacivati prolazak javnim putem?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti