Popusti za Crnu Goru

Sektor hotelijera Crnogorskog turističkog udruženja, suočen sa izazovima globalne finansijske krize, odlučio je da nižim cenama i specijalnim ponudama podstakne povećanje posete u ovogodišnjoj sezoni.

Na sednici sektora održanoj u četvrtak, crnogorski hotelijeri su se saglasili da se u predsezoni i posezoni, za mesta u hotelima rezervisana dva meseca unapred, odobri popust od 15 odsto. Boravak u hotelima u trajanju od sedam dana biće plaćen za samo šest dana, dok će gosti koji u hotelima budu boravili dve nedelje, plaćati 12 dana, kaže se u saopštenju Crnogorskog turističkog udruženja.

Zajedno sa akcijom restorana, koji su već predložili smanjenje cena svojih usluga od deset odsto, ova akcija bi trebalo da podstakne i ostale predstavnike turističke privrede da se pridruže i koriguju svoje cene. "Mišljenja smo da će samo koordinirane akcije svih segmenata turističke ponude omogućiti da se što lakše suočimo sa izazovima koji nam predstoje", kaže se u današnjem saopštenju Sektora hotelijera Crnogorskog turističkog udruženja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti