Intenzivnije košenje na Novom naselju

Vršilac dužnosti direktora "Gradskog zelenila", Nataša Rašeta, najavila je intenzivije košenje trave na Novom naselju, nakon žalbi da je ovaj deo grada zapostavljen.
Vršilac dužnosti direktora "Gradskog zelenila", Nataša Rašeta, najavila je intenzivije košenje trave na Novom naselju, nakon žalbi da je ovaj deo grada zapostavljen. Ona je istakla da je zima trajala dugo, zbog čega su košenje, okopavanje i sađenje zelenila kasnili.

"Novo naselje je lepo, zeleno, ali i preveliko za broj stvari koje treba da se urade, ali radovi su intenzivni i samo je pitanje dana kada će sve biti pokošeno", rekla je Rašeta.

Opozicija je na račun "Zelenila" iznela primedbu da je Novo naselje obraslo u travu, izdvojivši kao primer prostor za istrčavanje pasa na uglu Ulice Jovana Dučića i Kneza Miloša. Kako Rašeta kaže, njihove tvrdnje da trava na ovom mestu ima visinu oko metar i po predstavljaju preuveličavanje.

  • С времена на време

    05.05.2010 12:16
    Клупе
    Апропо клупа на булевару. Чему клупе на булеварима? Да се удишу издувни гасови кола и чађавих градских аутобуса? Боље је да се клупе прво разместе уз зелене површине међу зградама. Као што је то рецимо предивна зелена површина између улица Каће Дејановић и Сељачких буна.
  • С времена на време

    05.05.2010 12:10
    Ако се жале да не могу постићи, па нека град, "Зеленило", ко већ, унајми сезонске раднике и нека се коси једном или два пута годишње већ онолико пута колико је потребно да нам град изгледа лепо. Мада, лепота мање више. У том шипражју од травњака се коте крпељи, а болести које они преносе нису ни мало безазлене...
  • TELEPČANKA

    05.05.2010 12:06
    A TELEP?
    Dragi Novonaseljčani,

    pre dva dana bila sam u zgradi u ul. Bate Brkića i videla da je u bloku trava pokošena, deca se igraju,osim na atomskom skloništu.
    Ako vam smeta trava na mestima gde izvodite pse, dodjite na Telep, gde osim što nemamo gde da izvedemo decu da se igraju i ona jedna skromna zelena površina na Somborskom bulevaru koja je preostala nakon njegove izgradnje, preko puta broja 65 zarasla je u travu i naša se deca igraju na pakinzima....toliko o tome, a da ne govorim da na celom divnom bulevaru nismo dobili ni jednu klupu, za razliku od Naselja na kome na svakih 10 metara imate klupe...
    >Malo li je...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti