U budžetu 30% manji priliv

Zaključno sa krajem marta, u budžetu grada je priliv novca za oko 30 odsto manji od planiranog.

Zaključno sa krajem marta, u budžetu grada je priliv novca za oko 30 odsto manji od planiranog. Član Gradskog veća za finansije, Živko Makarić, kaže da je sada sasvim jasno da će rebalansa budžeta biti.

"Upravo zbog toga radimo i pripreme za rebalans koji ćemo napraviti kada se bude usvajao i završni račun za 2009. godinu", kazao je on.

Podsećamo, priliv novca u gradsku kasu je već u januaru bio za petinu manji od planiranog. U Gradskoj kući su tada rekli da izmene u budžetu mogu uticati na sporedna ulaganja u komunalne sisteme, kao i na plate zaposlenih u gradskoj upravi i javnim preduzećima.

  • Dejan

    06.05.2010 15:45
    Gradska poreska administracija
    Setite se samo sta je radila i sta radi Gradska poreska administracija. Ne salju resenja, nece da kazu koliko je stanje duga osim uz ovlascenje overeno od suda. Nekulturni i bezobrazni u ophodjenu sa sugradjanima..., lenji...

    Sta ste ocekivali, da ce narod pohrliti da ga tamo maltretiraju ?!
  • pravedni

    06.05.2010 03:16
    skidaj planirano gradskom vecu
    Kako se uvek kada se govori o smanjenju zarada prvo spominje gradska uprava a nikada vlastela u gradskom vecu.Sigurno su navikli da sebe zaobidju u sistemu rezanja troskova, posebno plate.
    A Zivko se na slici postavio kao da je sagradio Novi Sad.Samo nesto kuka, i nedaje resenja za prevazilazenje problema
    Prvo sto je trebalo Igor da uradi jeste da je napravio selekciju kvaliteta i kvantiteta.Ali ... nista corak.Sve po starom.Mozada ce se otvoreni bazeni na Spensu jednog dana sami izgraditi jer im je dosta obecanja.
  • novosadjanin

    05.05.2010 15:39
    to je lepa vest, znaci tanji se fond za plate neradnika po JKP

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.