Bubnjević: Puteve obnoviti, garaže izgraditi

Grad će pribaviti dodatna sredstva za obnovu puteva u Novom Sadu, najavio je član Gradskog veća za saobraćaj Siniša Bunjević.
Grad će pribaviti dodatna sredstva za obnovu puteva u Novom Sadu, najavio je član Gradskog veća za saobraćaj Siniša Bunjević. Kako kaže, putevi su isuviše oštećeni da bi bili krpljeni, zbog čega se treba koncentrisati na njihovu rekonstrukciju. Prema njegovim rečima, dodatni novac biće obezbeđen rebalansom budžeta i naplatom kazni. "Nemojte zaboraviti da od kazni 30 procenata novca stiže u lokalnu samoupravu. Tih 30 odsto je na nivou dva meseca bilo 9,3 miliona dinara", kaže Bubnjević. Gradnju parkirališta koče propisi On je istakao da je problem nedostatka parkinga u Novom Sadu uslovljen činjenicom da ne postoji mnogo pogodnih mesta na kojima se garaže mogu izgraditi. Prema njegovim rečima, zgrade i zemljište pod zaštitom otežavaju izgradnju na Trgu republike, Trgu slobode, kod Sokolskog doma ili u Ulici Modene. "Ne možete pokrenuti izgradnju garaže preko puta Skupštine, zato što je livada zaštićena. Sve što je moglo da se zaštiti, zaštitili su kako bi onemogućili druge da rade", smatra Bubnjević. Za popravku puteva potrebno je obezbediti 6,3 milijardi dinara, a u gradskom budžetu je izdvojeno nešto više od 100 miliona.
  • sosa

    05.05.2010 13:39
    @Nizina
    Boli koliko si u pravu!!! A nikom ništa, sve prolazi nekažnjeno...a mi, da parkiramo "u džepove"???
  • Soraya

    05.05.2010 13:38
    Štitnici
    Puteve obnoviti, garaže izgraditi.....a za nelegalno kupljenu garažu na nameštenom tenderu DA ODGOVARAJU BANE POMORIŠKI,tadašnji predsednik gradske vlade, DUŠAN PAVLOVIĆ, tadašnji sekretar Skupštine grada i drugi osumnjičeni.Očigledno pravda za političare ne važi pa se Liga bez briga i dalje smeška. Maja Gojković ih je zaštitila za vreme svog mandata a nesposobne Demokrate putile da ih ovi ucenjuju. Sramota!
  • G

    05.05.2010 09:53
    @Ljiljana - poštovana Ljiljana, ako imate spreman, a možda i patentiran uređaj za lebdenje vozila u vazduhu, molim vas da ga iznesete na tržište.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti