Od sutra karte za Noć muzeja

Prodaja karata, za sedmu Noć muzeja, koja se održava 15. maja počinje u utorak u novosadskim ekspoziturama OTP banke po ceni od 250 dinara, a na dan manifestacije karte se mogu kupiti i na samim lokacijama.

Prodaja karata, za sedmu Noć muzeja, koja se održava 15. maja počinje nakon prvomajskih praznika u novosadskim ekspoziturama OTP banke po ceni od 250 dinara, a na dan manifestacije karte se mogu kupiti i na samim lokacijama. Jedna karta važi za sve lokacije.

Nagradni foto konkurs je otvoren do 5. maja za sve zainteresovane ljubitelje fotografije, amatere i profesionalce, bez obzira na njihovo prebivalište i godine starosti. Jedan autor može da učestvuje sa najviše tri fotografije. Potrebno je da ih dostavi u digitalnoj formi (JPG, RGB do 2Mb) e-mailom na adresu: nocmuzejaprogram@gmail.com. Uz svaku fotografiju, neophodno je poslati podatke o autoru (ime i prezime, adresa, telefon, e-mail), kao i naziv fotografije.

Četvrta po redu Noć muzeja u Novom Sadu predviđena je da traje od 18h do dva sata iz ponoći.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti