Uskoro tender za nove autobuse GSP-a

Član Gradskog veća za saobraćaj, Siniša Bubnjević, najavio je novi tender za kupovinu autobusa za Gradsko saobraćajno preduzeće.

Član Gradskog veća za saobraćaj, Siniša Bubnjević, najavio je novi tender za kupovinu autobusa za Gradsko saobraćajno preduzeće. Njemu su na nedavno održanoj sednici skupštine grada upućene kritike zbog brojnih propalih tendera za nabavku elektronskih uređaja i vozila, kao i izbora proizvođača autobusa.

Bubnjević je istakao da su tenderi propadali i za vreme radikalske vlasti, rekavši da se procedura odužila zbog čekanja odluke Komisije za zaštitu prava ponuđača. On je ujedno objasnio zbog čega nije prihvaćena ponuda "Ikarbusa".

- Problem je u tome što Ikarbus ni onda, a ni sada ne može da napravi te autobuse, bar ne kvalitetno. Od 80 autobusa koji su nabavljeni od ove firme, tri su se samozapalila - kaže Bubnjević.

Gradsko saobraćajno preduzeće još od 2007. godine nije kupilo nijedno novo voizilo, a u svom voznom parku ima čak 17 autobusa starijih od 28 godina.

  • B

    04.05.2010 03:25
    Autobusi nasi nasusni
    Šta je bilo sa onih prvo 10 pa posle 6 autobusa na prirodni gas? Video sam da neka firma iz Kragujevca radi sa Belorusima takve autobuse. Šta će biti sa elektronskim sistemom naplate karata? Gužve su velike, jer se ulazi samo na jedna vrata, nek vrate konduktere ili makar one automate za poništavanje karata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti