Prodaja sezonskih karata za Štrand

Za sezonsku kartu za Štrand, koja će važiti do kraja septembra, treba ukupno izdvojiti 1.345 dinara.

Za sezonsku kartu za Štrand, koja će važiti do kraja septembra, treba ukupno izdvojiti 1.345 dinara.

Portparol "Gradskog zelenila", Ivan Nožinić, kaže da đaci, studenti i penzioneri imaju pravo na popust, tako da njih sezonska karta s izradom, košta 1.150 dinara, koliko po karti treba da izdvoje i pravna lica koja od "Gradskog zelenila" otkupe 20 ili više sezonskih karata.  

U ove cene, uračunata je izrada karata, za koju "Gradsko zelenilo" uzima čak 300 dinara, bez nekog naročitog obrazloženja. "Mi smo prošle, kao i prethodnih godina, otkrili mnogo falsifikata. Zbog toga smo ove godine morali da uvedemo nov način izrade karata. Ove sezone potrebno je priložiti i fotografiju, a karta je plastificirana i potpuno zaštićena od falsifikovanja", kaže Nožinić.

Pravo na besplatnu sezonsku kartu imaju zakupci kabina na Štrandu, a za koji dan će to pravo moći da ostvare i članovi pojedinih udruženja, za koje je preporuku "Gradskom zelenilu" upitio gradonačelnik Igor Pavličić. (D.S.)

  • Daniel

    20.05.2010 13:05
    Gde napraviti ?
    Gde da napravim tu uzlaznicu za celu sezonu , srednjoskolac sam i prvi put pravim ,gde treba da se ode da bih se napravila ta kartica ?
  • Nikola

    04.05.2010 18:17
    Skupo?
    Prilicno skupo. To znaci da na Strand treba otici BAR 30 puta, samo da bi se bilo na nuli. Gde je tu sve ostalo, od hrane, pica, parkinga (bus karte), cena za ulazak dece... Zbroji, oduzmi, skoro pa dodje isto kao letovanje na moru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.