Odlaganje radova u centru

Najavljeni radovi na nekoliko prometnih saobraćajnica u centru grada ipak neće početi danas, izjavila je za Radio 021 portparolka Javnog komunalnog preduzeća Put Jelena Stojisavljević.
Najavljeni radovi na nekoliko prometnih saobraćajnica u centru grada ipak neće početi danas, izjavila je za Radio 021 portparolka Javnog komunalnog preduzeća Put Jelena Stojisavljević. "Najavljena dinamika radova na revitalizacji kolovoza na većim raskrsnicama, pre svega na raskrsnici  Bulevara Oslobođenja i Bulevara Cara Lazara, Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina do Jevrejske će biti ispoštovana, ali će doći do pomeranja termina za početak radova, s obzirom na to da se usklađuju radovi više komunalnih preduzeća" kaže Stojisavljevićeva. Novi datum početka revitalizacije ulica trebalo bi da bude poznat već sutra. Prema ranijim najavama radovi bi trebalo da se obavljaju na najkritičnijim raskrsnicama u dve smene. Očekuje se da će taj posao biti završen do početka Međunarodnog poljoprivrednog sajma, odnosno do 15. maja. Što se tiče radova na Bulevaru Kralja Petra I, oni su u završnoj fazi, ali je i dalje za saobraćaj zatvorena deonica od Rumenačke do Gagarinove ulice, a saobraćaj se odvija dvosmerno jednom trakom Bulevara. Ovi radovi trebalo bi da budu završeni do nedelje 9.maja.
  • NS-Man

    09.05.2010 17:11
    Znam odakle si
    Nisi u inostranstvu, nisi u Evropi, daklem tu si u Novome Sadu i branitelj si javašluka. Mi Novosađani ne volimo javašluk i laganje i krađe koje trpimo, malkice nam je prekardašilo.
  • negde u evropi

    09.05.2010 10:55
    DA, radovi se obavljaju nocu ali samo na autoputevima -krpljenje rupa i obelezavanje traka ... imaju specijalce, posebna vozila sa jakim osvetljenjem i opremom. sve ostalo sto je na podrucju grada se radi preko dana sa svim zagusenjem saobracaja, kilometarskim kolonama i svim ostalim neprijatnostima sto idu uz to
  • Don Pernjon

    09.05.2010 05:51
    Novosadski Kejski Zid
    Posle 10000 godina ce arheolozi da "lupaju glavu" čemu je služio zid na zidu na obali drevne reke . Neće ni znati da je taj tu napravljen zarad džepova gradskih vlastouživatelja.
    Svaki projekat u ovom gradu ( osim veoma retkih izuzetaka) se radi isključivo u tom smislu, povratna sprega koja vodi od građanskih novaca u kasu, iz kase preko "tendera" do izvođača, od izvođača do potpisnika i tu lanac staje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.