Zbog maratona vanredno do Popovice

Povodom održavanja Fruškogorskog maratona, a zbog očekivanog velikog broja učesnika, gradski prevoznik će u subotu, pored redovnih polazaka autobusa na liniji 74, organizovati vanredni prevoz prema Popovici.

Povodom održavanja Fruškogorskog maratona, a zbog očekivanog velikog broja učesnika, gradski prevoznik će u subotu, pored redovnih polazaka autobusa na liniji 74, organizovati vanredni prevoz prema Popovici.

Portparol Gradskog saobraćajnog, Miloard Vukašinović, kaže za Radio 021 da će vanredni polasci biti organizovani sa stajališta u "Potkovici" kod Železničke stanice, sa stajališta kod Mosta slobode, kao i okretnice na Vojnovu, prema Popovici. Vukašinović napominje da će vanredni autobusi saobraćati direktno prema Popovici, bez zaustavljana na redovnim stajalištima.

"Po završetku svake etape maratona, prema potrebi će biti organizovan vanredan povratak učesnika manifestacije, uz napomenu da će se prilikom povratka, vozila preduzeća zasutavljati na sledećim stajalištima: okretnica Vojnovo, centar Sremska Kamenica, Bulevar oslobodjenja - posle Mosta slobode, kod teniskih terena, Futoške pijace, Kokle i na Železničkoj stanici", kaže Vukašinović.  

Vukašinović dodaje da preplatne karte neće važiti na vanrednim linijama, te da će se moći kupiti u autobusu, odnosno na kioscima za prodaju karata na Železničkoj stanici, po ceni od 80 dinara. Redovni polasci na liniji 74 planiraju se u skladu s redom vožnje, a u periodu od šest do 11 časova će saobraćati do okretnice na Popovici, u zavisnosti od mogućih gužvi.

Maraton stratuje u 9h.

  • Dejan

    08.05.2010 16:03
    GSP
    Nije tacno da su autobusi stajali u povratku kod teniskih terena i Kokre. Stajali su samo posle mosta slobode, kod futoske pijaze i na zeleznickoj stanici. Da ne pricamo o tome da su dispeceri pustali autobus kada se toliko napuni da se u njemu ne moze disati.
    Naravno cena je 80 dinara i ne vaze mesecne karte!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.