Zbog prioriteta korigovan plan investicija Toplane

"Novosadska toplana" korigovala je najavljeni plan investicija za ovu godinu, zbog ponovne procene i određivanja prioriteta.

"Novosadska toplana" korigovala je najavljeni plan investicija za ovu godinu, zbog ponovne procene i određivanja prioriteta.

Kako je za Radio 021 objasnila portparolka Toplane, Jelena Vujin, promene se uglavnom odnose na pojedine ulice i činjenicu da se tokom protekle grejne sezone najveći broj havarija dogodio na Limanu. Najveći i najvažniji posao koji očekuje ovo gradsko preduzeće jeste izgradnja poveznog voda od toplane Sever do glavne razdelne stanice, odnosno od toplane kod Železničke stanice do stanice kod Najlon pijace, kaže Jelena Vujin.

"Rekonstruisaćemo havarisane i dotrajale delove vrelovodne mreže u Fruškogorskoj ulici, Šekspirovoj, Narodnog fronta, na Bulevaru cara Lazara, u Radničkoj ulici, na Bulevaru Slobodana Jovanovića, Ulici Vladike Ćirića, kao i gornji razvod vrelovodne mreže u Sremskim Karlovcima", kaže portparolka "Novosadske toplane".  

Rekonstrukcija vrelovoda na Bulevaru Slobodana Jovanovića vredna je 122 miliona, a u Ulici Vladike Ćirića 37 miliona dinara. Svi najavljeni radovi će početi krajem ovog ili početkom sledećeg meseca, a trebalo bi da budu završeni do kraja avgusta.

U Toplani kažu da će o tome koje će ulice i u kojem periodu biti zatvorene za saobraćaj javnost blagovremeno obaveštavati. (D.S.)

  • Deran sa Slane bare

    13.05.2010 20:59
    Šta će sve ovi još grejati
    "Najveći i najvažniji posao koji očekuje ovo gradsko preduzeće jeste izgradnja poveznog voda od toplane Sever do glavne razdelne stanice, odnosno od toplane kod Železničke stanice do stanice kod Najlon pijace, kaže...."
    Ima se utisak da su planirani radovi izuzetno precizni i jasni. Svaki drugi dan će biti sve precizniji i do jeseni će se tačno znati šta će raditi!!!
    Do NAJLON PIJACE je mlogo daleko i mlogo bez zdravog razuma i kao što se da zaključiti ...,
    Ko zna, možda se i nama sa Slane bare počnu udvarati pred izbore pa nam ostaje da računamo da će biti centralnog grejanja kao na novim bulevarima? Tamo imamo široke ulice, a nema zgrada niti stanovnika, a mi bar imamo stanovnika, a ako treba biće i zgrada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti