Uskoro gotov javni toalet u Novom Sadu

Radovi na izgradnji javnog toaleta u centru grada biće završeni do kraja meseca.

Radovi na izgradnji javnog toaleta u centru grada biće završeni do kraja meseca. Zorica Stupar Ninić, iz Zavoda za izgradnju grada, kaže za Radio 021, da su radovi  trenutno u završnoj fazi.

"Trenutno su aktuelni radovi na izgradnji elektroinstalacije, sistema ventilacije, postavljanja video nadzora i lifta. Novoizgrađeni javni toalet će biti površine 150 m2, što je za 100m2 više nego ranije. Biće prilagođen osobama sa posebnim potrebama, imaće toalet za decu kao i previjalište za bebe", kaže ona.

Za radove na jedinom gradskom javnom toaletu izdvojeno je 12 miliona dinara, a renoviranje je počelo u oktobru prošle godine.

  • Veronika

    04.03.2011 11:38
    S obzirom da se u N.Sadu nista ne izgraduje i da nam je ovo prvi i jedini(sramota, ali je tako)javni toalet, naravno ako se izuzmu oni rugobni sto su postavljeni na keju, ovo je vest za naslovnu str. Nalazim da su za te pare mogli napraviti bar 5 ako ne i 10 WC-a i to na ulici, a ne u suterenu. Steta sto nemamo mogucnosti da uz nase komentare saljemo i slike jer bih uz komentar poslala fotografiju evropskog WC-a koji se sam odrzava. On ima senzore i zatvori vrata kad ste usli, povuce vodu i po vasem izlasku opere i osusi patos. Za njega ne treba lift, besplatan je, cist i dostupan i za invalide koji ga mogu otvoriti i zatvoriti glasom,a spolja lepo izgleda. Sta je ocekivao nas Igor, da japanski turisti vrse nuzdu samo u hotelima...ili u Japanu pre dolaska?
  • DiN

    10.07.2010 21:43
    :O
    @Da budem iskren: potpuno se slazem. Nesto sto treba da bude potpuno normalno u Srbiji je vest. Uzas. :/
  • 10.05.2010 18:53
    predlazem da se na svecanom presecanju vrpce istakne kako je ovo jedan od koraka kojim srbija uzurbano hita ka evropi, i da je plod mukotrpnog rada proevropskih vlasti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.