Deo Betanije gotov do kraja godine

Radovi na obnovi dela Betanije trebalo bi da budu gotovi do kraja godine, a u Kliničkom centru Vojvodine kažu da će najverovatnije na proleće biti raspisan tender za nabavku opreme.

Radovi na obnovi dela Betanije trebalo bi da budu gotovi do kraja godine, a u Kliničkom centru Vojvodine kažu da će najverovatnije na proleće biti raspisan tender za nabavku opreme. Ukupna vrednost radova je oko 690 miliona dinara.

U upravi Betanije kažu da će sobe biti mnogo komfornije, sve će biti uređeno po savremenim standardima i kompletna usluga će biti kvalitetnija. Nakon završetka radova pacijentkinjama će u Klinici za ginekologiju i akušerstvo biti na rapolaganju više od 150 kreveta, a sobe će biti dvokrevetne i trokrevetne i svaka će imati kupatilo.

Stara zgrada ima dva sprata koji se sređuju, a deo zgrade koji je bio niži sada se nadograđuje. Stari deo porodilišta zatvoren je prošlog maja, kada je počelo iseljenje, a obnova je započeta u oktobru 2008. godine.

  • B

    24.05.2010 19:19
    Molim pojašnjenje
    Do kraja KOJE godine? 2010, 2011, 2012... Građevinske mašine GODINAMA stoje u dvorištu Betanije i ništa se ne dešava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti