Gradonačelnik u petak vozi bicikl

Promotivna vožnja bicikala, koju organizuje Grad Novi Sad u sklopu akcije "Vratimo Novi Sad bicklistima", biće održana u petak, a predvodiće je gradonačelnik Igor Pavličić, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Promotivna vožnja bicikala, koju organizuje Grad Novi Sad u sklopu akcije "Vratimo Novi Sad bicklistima", biće održana u petak, a predvodiće je gradonačelnik Igor Pavličić, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Vožnja, na koju su pozvani svi građani koji žele da promovišu lepši i zdraviji život u Novom Sadu, počinje u 18 časova  na Trgu slobode, a učesnici će voziti bicikle i rolere do Limanskog parka, gde ih po završetku očekuju osveženje i žurka, piše u saopštenju.

Tokom prošle godine Novi Sad je u okviru ove akcije dobio sedam parkirališta za bicikle, tvrdi se da je izgrađeno 6.800 metara biciklističkih staza, a projektom rekonstrukcije keja obuhvaćena je  izgradnja novi staza za bicikliste u dužini od 2.500 metara.

  • celavac

    29.05.2010 17:22
    Jadni plagijatori. Setili se da je i pokojni premijer vozio bicikl po Beogradu, pa misle da ce tako navuci neki poen za sledece izbore.Ali ne ide to tako.Mora i nesto drugo da se radi.
    Po stoti put moram da izrazim svoje razocarenje u ovu vlast, iako sam vec 11 godina clan ds-a.I nisam se borio za ovakvo bahacenje, nerad i arcenje drzavnih para. Jedino sto su uspeli je to da me ubede da im ne dam glas na sledecim izborima.
  • Novosađanka

    28.05.2010 11:41
    svašta
    Da li ovaj građanin bilo šta radi u ime grad sem što vozi bicikl. Sem akcije vožnje bicikla ništa drugo nismo videli ovo sva liči da će nam jednog dana kad završi mandat ostviti grad na biciklu da nije tužno bilo bi smešno. Krajnje je vreme da uradi i nešto bez bicikla!
  • Lala1

    27.05.2010 12:41
    Nema pametnija posla!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.