Otvaranje skejt parka 19. juna

Prvi novosadski skejt park biće otvoren 19. juna u Limanskom parku.
Prvi novosadski skejt park biće otvoren 19. juna u Limanskom parku. Posle deset godina čekanja, napravljene su staze prilagođene bmx biciklima, skejtovima i rolerima.

Do sada je izgrađena podloga, javna rasveta, ograda i postavljene su klupe, a u toku je postavljanje rekvizita i popločavanje prilazne staze. Na samom ulazu u park biće postavljena tabla sa pravilima korišćenja i ponašanja, a u parku će biti postavljen video-nadzor. Pored toga što će ljubitelji ekstremnih sportova ovde moći da se rekreiraju, u parku su planirana i takmičenja.

Na dan otvaranja, najbolji vozači Francuske, Hrvatske, Makedonije, i Bosne posetiće naš grad. U izgradnju parka je uloženo 24,5 miliona dinara.

  • sosa

    31.05.2010 08:22
    Aman, otvarajte već jednom, toliko ste već dosadni sa najavama...Veliki štrumfe, jel ima još mnogo???
  • NS

    30.05.2010 16:14
    ... a zatvaranje zbog izlomljenog inventara najkasnije 3 nedelje kasnije..
  • srdjan

    30.05.2010 08:49
    I bilo je vrema
    I bilo je vreme da grad napravi skejt park, a što se tiče para, to je neko sigurno gurnuo u džep na sigurno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti