Danas je Dan bez duvanskog dima

Povodom Svetskog dana bez duvanskog dima danas će biti priređena manifestacija u okviru koje će građani moći da se prijave u grupe za pohađanje kursa odvikavanja od pušenja, dok će tim povodom za trudnice biti obezbeđeni prigodni paketići.

Povodom Svetskog dana bez duvanskog dima danas će biti priređena manifestacija u okviru koje će građani moći da se prijave u grupe za pohađanje kursa odvikavanja od pušenja, dok će tim povodom za trudnice biti obezbeđeni prigodni paketići. Program u kadici na Spensu se održava od 10 do 12 sati.

Svetski dan bez duvanskog dima, ove godine Svetska zdravstvena organizacija obeležava s temom "Devojčice i žene kao meta duvanske industrije", a u našoj zemlji će se u toj kampanji posebno isticati primena novousvojenog Zakona o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu.

Među više od milijardu pušača u svetu žena je oko 20 odsto i taj procenat nastavlja da raste pošto je, prema ocenama stručnjaka, broj pušača među muškarcima dostigao maksimum.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti