Od sutra naplata parkinga kod Štranda

Parking servis je saopštio da od 1. juna počinje naplatu na parkiralištima u okolini Štranda.

Parking servis je saopštio da od 1. juna počinje naplatu na parkiralištima u okolini Štranda.

Parkiranje će se naplaćivati na ukupno 670 parking mesta, na parkomatima ili SMS-om, na broj 8213. Celodnevna karta je 40 dinara.

Parkirališta pod naplatom su u neposrednoj blizini glavnog ulaza na kupalište, ispod Mosta slobode, u Fruškogorskoj ulici i kod ronilačkog kluba Danubius.

  • ej,ispod mosta...

    31.05.2010 13:19
    sta bi na ovo rekli francuski klosari, koji provode svoj zivot ispod mostova Sene,mogu samo da zahvale svevisnje, sto im pariske gradske vlasti ne salju racune poput nase informatik....
    koji li je to pakrking ispod mosta, pa ovo je preslo sve granice dozvoljenog i sve granice bezobrazluka, jednostvano vise nego ogavno od gradske vlasti i svih jkp
  • ArkudakiNS

    31.05.2010 10:48
    A mi iz okoline?!
    Stvarno sramota! Nimante@ slazem se sa Vama 100%. Mi sada nemamo mesta da parkiramo svoja vozila! Ili nas bahato zagrade da ne mozemo da izadjemo! Hoce li pauk nositi vozila sa trotoara kod vrtića i zelenih površina?! U ul.Dragiše Brašovana će nastati horor. SRAM VAS BILO PARKING SERVIS! ...i tako do septembra...
  • Nimante

    31.05.2010 10:03
    bravo
    sad ce lepo ispred nasih zgrada po limanu da se parkiraju posetioci stranda pa cemo mi morati da selimo automobile kilometar od kuce. odlicno. pravi potez parking servisa. sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.