Leto zatvara pošte u gradu

Pet manjih pošta u gradu od juče je privremeno zatvoreno.

Pet manjih pošta u gradu od juče je privremeno zatvoreno.

Reč je o poštama u Temerinskoj, Ulici Stevana Hladnog, Bate Brkića, Preradovićevoj ulici, te na Bulevaru Mihajla Pupina. One neće raditi do kraja avgusta, a u istom periodu još tri pošte imaće skraćeno radno vreme. U pitanju su objekti u Futoškoj ulici, Narodnog fronta i na Bulevaru oslobođenja, koji će ubuduće raditi samo radnim danima od osam do 15 časova.

Odluka o privremenom zatvaranju, odnosno skraćenju radnog vremena tokom leta, pravda se racionalizacijom, jer ovi objekti nisu na frekfentnim lokacijama ili imaju veće pošte u blizini.

  • ne rade, a plate

    03.06.2010 15:51
    Poste ne rade jer su male, kaav bezobrazluk, koliko gradjana ima u petrovaradinu koji koriste tu jednu postu,kao i ostali delovi grada, jer to radnici poste isto NECE DOBIJATI PLATE za vreme nerada posti,ili su na dugom PLACENOM godisnjem odmoru, izgleda da je tako a cene usluge vrlo lose, samo se podizu
  • piplfoks

    02.06.2010 00:05
    Znači računi za struju i komunalije čekaju septembar.
  • srdjan

    01.06.2010 13:02
    Kakvi mentoli...
    Sjajno.
    A ni racune, penzije i druge stvari zbog kojih se ide u postu preko leta ne salju.
    Znaci jos vece guzve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti