Kupovinom markica pomoć "Školi bez nasilja"

Sinema siti i UNICEF pokrenuli su akciju sakupljanja novca kako bi se Hemijsko-medicinska škola iz Vršca uključila u program "Škola bez nasilja".
Sinema siti i UNICEF pokrenuli su akciju sakupljanja novca kako bi se  Hemijsko-medicinska škola iz Vršca uključila u program "Škola bez nasilja". Prema rečima portparolke festivala, Bojane Kovačević, UNICEF-ove markice po ceni od 50 dinara moći će da se kupe uz ulaznice za festival.

"UNICEF-ovi volonteri će na Trgu slobode animirati sugrađane da kupe markicu i time doprinesu razvoju programa Škola bez nasilja", kaže Kovačevićeva.

U četvrtak, u 17 časova, u Katoličkoj porti, posetioci Sinema sitija moći će da učestvuju u Forum teatar predstavi "Stop", koja je jedan od načina rada na prevenciji nasilja. Tokom festivala mladi mogu da se prijave za volontiranje u programu "Škola bez nasilja", a formulari za prijavu se mogu naći na prodajnim mestima i sajtu Sinema sitija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti