Druga faza radova na Bulevaru Mihajla Pupina

Danas počinje druga faza radova na Bulevaru Mihajla Pupina, koja će trajati do srede.

Danas počinje druga faza radova na Bulevaru Mihajla Pupina, koja će trajati do srede.

Danas će biti zatvoren saobraćaj s parne strane Bulevara, od ulice Modene do Jevrejske. Vozila će se tako kretati na suprotnoj kolovoznoj traci. Istovremeno biće zabranjen saobraćaj i na neparnoj strani Jevrejske ulice, na potezu od Šafarikove do Bulevara Mihajla Pupina. Vozila u tom pravcu kretaće se u jednom smeru prema Bulevaru Mihajla Pupina.

Autobusi se neće zaustavljati na autobuskom stajalištu preko puta Bazara.

  • srle

    18.06.2010 18:28
    kraljevi
    Ovi su kraljevi, nisu ni oni blesavi. Znaju kako da izneviraju raju pored ostalih kretena, kao da to nije dosta što se mučimo.
  • Frizzle

    11.06.2010 08:18
    nije loše
    Niko ne voli gužvu i zatvorene ulice, ali moram da kažem da je ovo za naše uslove i za taj obim posla najbrže moguće. Prema tome, zadovoljan sam kako sve to ide...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.