Planinski skejteri obeležili svoj dan (Foto)

Proteklog vikenda održan je prvi Svetski dan planinskog skejtborda, a ta manifestacija koja se organizovala širom planete, obuhvatila je i dešavanja u Novom Sadu.

Proteklog vikenda održan je prvi Svetski dan planinskog skejtborda, a ta manifestacija koja se organizovala širom planete, obuhvatila je i dešavanja u Novom Sadu.

Proslava Svetskog dana planinskog skejtborda u Srbiji održana je u Bukovcu, na čijim obroncima se nalazi jedna od najboljih i najdužih border-kros staza u svetu. Uz nekoliko vožnji planinskog skejtborda, održana je i probna trka domaćih vozača, a potom i takmičenje u planinskom biciklizmu.

Takmičenje je nazvano ''Bike dual fight'', a bicikisti su se u parovima trkali do cilja u podnožju brda, pri čemu bi brži i spretniji vozač išao u sledeću rundu.

Ovaj događaj je samo jedno u nizu dešavanja koja će se i ubuduće organizovati na planinskoj stazi u Bukovcu, u cilju promocije ovih, sve popularnijih ekstremnih sportova, najavili su organizatori, iz Kluba planinskog skejtborda ''ATB'' iz Novog Sada.

  • Janci10

    21.06.2010 18:31
    Hajde da ih vidimo kako se penju sa skejbordima, lako je kad se spusta. Ma, svaka im cas'.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti