Javni toalet uskoro gotov

Obnova javnog toaleta u centru grada trebalo bi da bude gotova ovih dana, kaže za Radio 021 načelnica Gradske uprave za komunalne poslove, Lidija Tomaš.
Obnova javnog toaleta u centru grada trebalo bi da bude gotova ovih dana, kaže za Radio 021 načelnica Gradske uprave za komunalne poslove, Lidija Tomaš.

Prema njenim rečima, posao održavanja ovog toaleta treba da bude ugovoren u drugoj polovini godine, a za to je izdvojeno 2,2 miliona dinara. "Ova sredstva su planirana samo kada se WC pusti u upotrebu, za njegovo održavanje, potrošni materijal, plaćanje službi i komunalne usluge", kaže ona za 021.

Podsećamo, obnova javnog toaleta počela je još u oktobru, a rokovi za završetak radova su nekoliko puta prekoračeni.

Toalet će biti prilagođen osobama sa posebnim potrebama, a imaće i previjalište za bebe. Za radove je izdvojeno 12 miliona dinara.

  • sosa

    01.07.2010 13:17
    Toalet će biti prilagođen osobama sa posebnim potrebama, a imaće i previjalište za bebe...I to je kod nas VEST, pa zar to nije STANDARD!!!???
  • 01.07.2010 07:56
    Jovan
    Dvanaest miliona dinara za jedan WC? Je***e, od cega su ga pravili?!?! Dva miliona dinara za odrzavanje?! 'Su ovi normalni?! Pa za to se kupe dva stana od po 50 metara kvadratnih!

    Joj, rekao sam da necu citati vesti, ko me je terao da otvaram stranicu sa vestima...
  • 30.06.2010 19:24
    oce biti i za nas pucanstvo ili ce biti rezervisano samo za ove s` clasnkom kartom kad im se pripiski u centru

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti