Poskupela voda

Voda u Novom Sadu od danas je skuplja za 30 odsto, odlučilo je Gradsko veće.
Voda u Novom Sadu od danas je skuplja za 30 odsto, odlučilo je Gradsko veće.

U istoj meri je povišena i cena kanalizacije, a za prosečnu četvoročlanu porodicu to znači veće račune za 100 do 200 dinara mesečno.

Ovo je drugo poskupljenje od početka godine, a Vodovod je najavio da će to omogućiti ulaganja od oko 300 miliona dinara u obnovu sistema. Cena vode umesto dosadašnjih 51,68 biće 67,184 dinara po kubiku.

Prethodno, krajem prošle godine Vodovod je imao plan za uvećanje cene za 100 posto, što bi omogućilo samostalno poslovanje tog preduzeća. Taj predlog nije prihvaćen. Voda je poslednji put poskupela takođe za 30 odsto u januaru.

  • :(

    09.02.2011 10:29
    Kada ce nam reci da je nesto pojeftinilo? Ja sam student, odakle da platim ta njigova bezobrazna poskupljenja? Ja ne trosim toliko vode, niti imam novac to da platim, a pored svega voda nije ni zuta, vec BRAON i to nekoliko puta DNEVNO! I kome da se zalim? Samo da sednem i placem ...
  • korisnik

    04.07.2010 21:58
    preskupa a loša voda
    Cena vode je već i pre poskupljenja bila velika a o kvalitetu da se ne govori.U kući na glavnom dovodu vode imamo ugrađen veliki filter za vodu koji se 2 puta godišnje čisti.Kada bi korisnici te naše vode videli kako prljavo izgleda taj filter,verujem da mnogi više ne bi tu vodu pili.Naši bubrezi,uz bezobraznu cenu vode naravno,mnogo toga podnose,dok mogu...
  • ninana

    02.07.2010 10:22
    Biće bolje
    Za par meseci stize strateski partner....1kubik = 1euro pa cemo se secati srecnih dana....1000 litara vode je jeftinije od flasice bilo kog soka u kaficu....ali to nije skupo kad treba da se sedne i pozira u centru....mnogo ste mi fini!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti