Uskoro kreće linija 13 kroz Grbavicu

Na trasi linije 13 Detelinara - Liman I počelo je označavanje stajališta, što potvrđuje skori početak rada ove linije GSP-a.
Na trasi linije 13 Detelinara - Liman I počelo je označavanje stajališta, što potvrđuje skori početak rada ove linije GSP-a.

Početak rada ove linije na koju se čeka godinama planiran je za decembar.

Na fotografiji koje su napravili Novosađani, vidi se da su već uređena stajališta u ulici Miše Dimitirijevića na Grbavici. Kada startuje linija 13, Grbavica će dobiti liniju koja prolazi kroz njeno središte i time povezati ovaj deo grada sa drugim kvartovima.

Podsetimo, da je iz GSP-a ranije saopšteno da je planirano da autobusi na liniji 13 idu sa okretnice na Detelinari ulicom Janka Čmelika i dalje ulicom Kornelija Stankovića, Bulevarom Evrope, ulicom Cara Dušana, Miše Dimitrijevića, Ulicom Braće Ribnikar, Bulevarom oslobođenja, Bulevarom cara Lazara i ulicom Sime Miloševića do Ekonomskog fakulteta.

Zbog uvođenja linije 13, doći će do izmena na trasama linija 12 i 7. Linija 12 će biti skraćena i saobraćaće samo do Telepa, dok će linija 7 pokriti Somborski bulevar. Na liniji broj 13 će voziti solo autobusi.

Komentari 120

  • NENA

    26.11.2014 14:15
    SUPER!!!!
    Stanujem na Grbavici u Mise Dimitrijevica duugo i ne znam zasto toliko mnogo ljudi prolazi svojim automobilima bas tom ulicom-ne mislim naravno na one koji u njoj stanuju. Koristim gradski prevoz i jako ce me obradovati ako oni koji svakodnevno prolaze tuda odustanu zbog guzve.
  • Neko

    26.11.2014 07:03
    Hahahahahahahahah...da zašto BUS piše na latinici?
    Pa to je prvo što su Naprednjaci i Dveri uradili kada su OTELI vlast na parkingu.
    Prvo su menjali sve što je moglo da se promene sa latinice na ćirilicu, a sad Bus piše na latinici!
    Pa mislim....daj te molim vas!
  • gnjsp

    25.11.2014 19:55
    a zasto je bus latinicom napisano na putu :D
    'oce Misko znati di da zaustavi autobus :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti