"Pobratimstvo lica u svemiru" u petak na Novom naselju

Manifestacija pod nazivom "Pobratimstvo lica u svemiru" održaće se ovog petka, 5. februara, od 20 časova, u OŠ "Prva vojvođanska brigada" na Novom naselju.

Kako najavljuju iz udruženja Novo kulturno Naselje, radi se o zajedničkoj manifestaciji lokalnih projekata "Art Kvart - Star" i "Lepota Naselja", koji su trajali oko devet nedelja. Tokom njih, mladi uzrasta od 12 do 17 godina, uz mentore, profesionalne umetnike, učestvovali su u stvaranju zajedničkog, finalnog umetničkog dela.

"Art Kvart – Start" su činile vajarska, plesna i filmska sekcija, koje su se održavale na Detelinari, Telepu i u Petrovaradinu, dok su u okviru projekta "Lepota Naselja" održane muzička i dramska sekcija.

"Pobratimstvo lica u svemiru" je dramsko delo s plesnom tačkom i punom scenografijom, navode organizatori.

Ulaz je slobodan.

Autor: 021.rs

  • Hani

    03.02.2016 21:48
    Pa prelepo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič