Kreativna radionica "Mame-naše heroine" u GMS

Kreativna radionica "Mame-naše heroine" povodom Dana žena održaće se u subotu 12. marta. u Galeriji Matice srpske.

Na ovoj radionici sa decom i njihovim mamama razgovaraće se o ulozi i važnosti majke u životu deteta, a posmatrajući slike u Stalnoj postavci galerije deca i roditelji će moći da saznaju nešto više o heroinama srpske prošlosti.

Radionica sadrži kreativan deo u kom će deca sa mamama napraviti damsku lepezu kao poklon mamama. Ova radionica se održava u okviru ciklusa kreativnih radionica Matice Srpske, u martu, posvećenog porodici  koje se održavaju svake subote od 11 do 12.30 sati koje su namenjene deci uzrasta od 5 do 11 godina.

Tokom radionice sa decom radi stručni tim, kustosi-edukatori, saradnici iz oblasti pedagodije i studenti sa Odseka za pedagogiju Filozofskog fakulteta.

Program će početi u 11 sati.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič